ξε-εμφάσης, 2004-2005, λάδι σε καμβά, 1015mm x 1375mm
ατέλειωτη σελίδα

 

Αυτός ο πίνακας κριτική την μισογυνία του Ισλάμ.

Σε αυτόν τον πίνακα προσπαθώ να δείξω οτι εκείνα που προσπαθεί το ισλάμ να τα κρύψει, κατορθώνει το αντιθετό, και τα εμφανειζει, τα μεγεθύνει. Και μας αποδείχνει ότι είναι θρησκεία γυνεκοφοβία. Η Αφροδίτη της Μήλου μου φοράει μάσκα προφυλάξεις απο την τοξικότιτα του ισλάμ.

Στο κοράνιο γράφεται:

Γυναίκες 4:34: "Άνδρες έχουν κυριότητα πέρα από γυναίκες γιατί ο Αλλάχ έκανε τον άνδρα ανώτερον απο την γυναίκα...καλές γυναίκες υπακούουν (τους άνδρες) ...Για εκείνες που έχεις φόβο απειθεία, στήλτες σε κρεβάτι χωριστό, και δώστε της χτύπημα. Εάν σε υπακουουν, τότε σταμάτα. Ο Αλλάχ είναι υψηλός και ανώτατος."

Η Αγελάδα 2:223: "Γυναίκες είναι τα πεδία αγρός σας: πηγαίνετε τότε, μέσα στα γήπεδα σας με την χάρη σας."

Οι Ομόσπονδες Φυλές 33.32-33: “Γυναίκες του προφήτη, εσείς δεν είστε σαν άλλες γυναίκες... Μην είστε λυτές με την κουβέντα, ας και εκείνοι που είναι ανήθικοι δημιουργήσουν σεξουαλικές επιθυμίες... Μείνετε στο σπίτι και μη δείχνετε τα στολίδια σαν της γυναίκες του καιρού αμάθειας.”

Οι Ομόσπονδες Φυλές 33.58: “Προφήτη, διάταξε τις σύζυγος σου, τις κόρες σου και τις σύζυγος άλλον που έχουν σωστἠ πίστη, να τραβούν την πέπλο γύρω τους ... για να μη γνωριστούν [ως γυναίκες;] και ενοχληθούν.”

 

Η πιο ολοκληρωμένη σελίδα υπάρχει μόνο στα αγγλικά: de-emphasis

 

© copyright δημητρίου βακρά